Новий рік по-єгипетськи: свято в Rixos Premium Seagate зі світовою зіркою Тарканом!

Rixos Premium Seagate

П'ятизірковий готель Rixos Premium Seagate запрошує відсвяткувати Новий рік 2022 разом зі світовою зіркою Тарканом, який дасть концерт у готелі 31 грудня. Один із найрозкішніших курортних готелів Шарм-ель-Шейха в Єгипті вже повним ходом готується до грандіозного святкування Нового року.

Гості готелю зможуть у холодні зимові дні насолодитися теплим Червоним морем в обстановці сучасної розкоші та від душі повеселитись у новорічну ніч під запальні хіти всесвітньо відомого турецького виконавця Таркана. Концерт у Rixos Premium Seagate стане його першим концертом у Єгипті, а також першим концертом після майже дворічної перерви.

Відкрийте собі райський куточок Єгипту на березі Червоного моря, занурившись у розкіш гостинності за системою «Все включено». У Rixos Premium Seagate є приватний кораловий риф, що охороняється, де ви можете на власні очі побачити чудове життя підводного світу. Також Rixos має оздоровчі центри з турецькими лазнями та чудові SPA-центри, що створюють автентичну розслаблюючу атмосферу.

На Вас чекає незабутня новорічна ніч у Шарм-ель-Шейху з Тарканом.