Новий готель Parisi Udvar Hotel Budapest в Будапешті!

Hotel Budapest

У самому центрі Будапешта розташувався новий готель колекції Unbound Collection by Hyatt. Parisi Udvar Hotel Budapest знаходиться на Площі Францисканців, між річкою Дунай і жвавим центром міста.

Готель Parisi Udvar перетворює торговий пасаж в стилі арт-нуво в розкішний готель, де ви зможете насолодитися видовищем архітектурної перлини, ідеальним розташуванням у центрі міста, а також зачарованим баченням минулого, сьогодення і майбутнього. Він став четвертим в Європі і першим в Угорщині представником колекції Unbound Collection by Hyatt, що об'єднує єдині в своєму роді готелі з багатою історією.

Parisi Udvar Hotel Budapest після масштабної реновації в дизайні має елементи арабського, мавританського і готичного стилів, що відображають багате минуле Угорщини. Оригінальний фасад, витончені сходи і барвиста декоративна плитка були збережені в первозданному вигляді, а в номерах стоять меблі, виконана в угорському стилі спеціально для готелю. В інтер'єрі також можна помітити ілюстрації, що нагадують про історію будівлі.

У крокової доступності від Parisi Udvar Hotel Budapest знаходиться грандіозний Угорський державний оперний театр, неокласична Базиліка Святого Стефана і ланцюгової Міст Сечені - перший постійний міст через Дунай.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Угорщина #Будапешт #HotelBudapest #Hyatt #туривІталію #відпочиноквУгорщині #туривБудапешт #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv