Новий унікальний хмарочос Тюльпан з'явиться в Лондоні!

Лондонський хмарочос

Новий унікальний хмарочос «Тюльпан» з'явитися в Лондоні! Міська корпорація Лондон Сіті затвердила плани будівництва нової вежі. Лондонський хмарочос нетрадиційної форми висотою 305 метрів зведуть у фінансовій частині міста і в ньому розміститься культурно-освітній центр.

Нова туристична пам'ятка «Тюльпан» покликана приводити жителів Лондона і туристів в фінансову частину міста, яка працює цілодобово і без вихідних, під час уїк-ендів. Роботи над будівлею можуть початися до 2020 року і закінчитися до 2025 року.

У проекті хмарочоса: високе стебло, увінчаний скляним бутоном, в якому розмістяться оглядові галереї і площадки, бари і ресторани, що відкривають панорамний вид на місто, внутрішні гірки, громадський сад на даху і освітні установи для місцевих школярів, що передбачають 20 000 безкоштовних відвідувань на рік .

Умови планування включають в себе «обмеження кількості автомобілів в завантажене час», обмеження на продаж квитків в години пік, щоб уникнути заторів у пішоходів, доступні засоби для інвалідів, пільги для маленьких дітей, студентів та літніх людей, а також строгі внутрішні і зовнішні заходи безпеки.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Великобританія #Лондон #хмарочос #унікальнийхмарочос #хмарочос_тюльпан #відпочиноквЛондоні #туривЛондон #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv