Жовтень - прекрасна пора для Сицилії!

Сицилія

Жовтень - прекрасна пора для подорожей! Одним з кращих напрямків є Сицилії, де встановлюється досить комфортна температура повітря і води.

На Сицилії воістину фантастичні пейзажі! Тут і гори, і вулкан, і чудові пляжі. Відправляйтеся в сицилійську Катанію, де ви зможете насолодитися насиченим нічним життям, поніжитися на безкоштовних пляжах і неодмінно спробувати традиційний десерт каннолі. Тут проходить величезна кількість фестивалів і концертів, а також багато екскурсій по місту з оглядом визначних пам'яток і вражаючою архітектури.

Погода в жовтні на Сицилії сонячна і ясна, приємна і тепла, але від літньої спеки не залишилося і сліду. Жовтень Палермо, головному місті острова, більш ніж приємний, і, як правило, нижче +20 градусів в цей час не буває, та й ночі романтичні і теплі, хоча деколи без курточки або кофти не обійтися. Море біля берегів острова на початку жовтня все ще тепле - в середньому + 25 ° C. З плином днів море остигає дуже повільно, так що, до останніх днів жовтня вода в морі досягає лише до + 22-24 ° C.

Жовтнева погода підходить для дослідження краси острова і для приємного пляжного відпочинку.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Сицилія #Італія #Палермо #туривІталію #відпочинокнаСицілії #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv