Осінь в Греції! Сонячна Греція в вересні подарує неймовірні спогади.

Греція

Осінь в Греції! Не літом єдиним, осінь - ідеальний час, щоб відправитися в коротку подорож. Сонячна Греція в вересні подарує вам максимально комфортну погоду, тепле море і безліч розваг. Чим же зайнятися в Середземномор'ї?

  • Сходити в спа і спробувати місцеві процедури для обличчя і тіла, наприклад, олеотерапію - б'юті-ритуал з використанням оливкової олії. Це один із секретів краси жінок, що жили в Стародавній Греції.
  • Як усі ми знаємо, Греція славиться своїми оливковими гаями, так чому ж не приєднатися до осіннього збору врожаю. Цей час чекають не тільки місцеві жителі, а й гості - адже вони також можуть зібрати стиглі оливки для себе і своїх друзів. Для цього можна відправитися в Мессіні - мальовничий регіон, який розташовується на південному заході Пелопоннесу.
  • Як щодо пікніка на тлі приголомшливих пейзажів? У вересні починається оксамитовий сезон в Греції - спеки вже немає, але погода ще дарує сонячні дні. Саме в цей час слід влаштувати пікнік на свіжому повітрі - спробувати місцеві страви, а заодно помилуватися місцевою природою.
  • Для новачків і професіоналів пропонуємо зіграти партію в гольф. Тут багато полів, і одне з них - авторське поле Dunes Course - воно спроектовано дворазовим чемпіоном US Masters Бернгардом Лангер.
  • Неодмінно насолодіться краєвидами і зробіть кращі фото на пам'ять!