Відкрийте для себе Ніццу, столицю Лазурного берега!

Cote dAzur

У Ніцці так багато місць для відвідування і розваг на будь-який смак. На Англійській набережній з її легендарними синіми стільцями відкривається унікальний вид на бухту Ангелів, а пальми приховують за собою розкішні готелі Ніцци, такі як - Negresco або The Palais de la Mediterranee.

Столиця Лазурного берега має багато аспектів: історія, культура, мистецтво, фестивалі, море і дивовижна гастрономія. Відкрийте для себе Ніццу і її музеї, відвідайте Стару Ніццу, прогуляйтеся по ринку Кур Салея, спробуйте смачні фірмові страви. Взимку насолоджуйтеся святами під час знаменитого карнавалу в Ніцці, а влітку спробуйте ритмічну атмосферу джазового фестивалю в Ніцці!

Чим можна зайнятися в Ніцці з другою половинкою або підчас сімейного відпочинку з дітьми:

  • Відвідайте парк Phoenix - ідеальне місце для сімейного відпочинку. 7 гектарів парку присвячені природі в самому центрі Ніцци. У ньому налічується більше 2500 видів рослин, 2000 тварин 70 різних видів і теплиця площею 7000 м2 з різним тропічним і субтропічним кліматом. Парк безкоштовний для дітей до 12 років і доступний для дорослих.
  • Прогуляйтеся по Promenade Des Anglais - це найвідоміша набережна у Франції. «Єлисейські поля» у моря з 8-кілометровим променадом - прекрасний варіант для сімейних прогулянок пішки, на велосипеді, скутері або роликах.
  • Не пропустіть спортивний музей Musee National du Sport. Це XXL-виставка скарбів французького спорту, веселе спортивне місце, яке ідеально підходить для сімейних прогулянок в Ніцці. Від майки Зідана у фіналі чемпіонату світу 1998 року до кімоно Девіда Дуйе, шипи Марі-Жозе Перека і тренувальний костюм Лора Маноду з Афін в 2004 році.
  • Розбудіть свої смакові рецептори всією сім'єю з залитою сонцем кухнею! Кухня «Nissarde» - це суміш італійської кухні і провансальські аромати. Більш того, кулінарну спадщину Ніцци занесено до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
  • Насолоджуйтесь емоційним сімейним часом, відкриваючи для себе світ Марка Шагала! Національний музей робіт Марка Шагала складається з «дому» і особливо красивих садів в центрі столиці Лазурного берега.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Франція #Ніцца #Лазурнийберег #проманадНіцци #CotedAzur #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv