Відправляйтеся на відокремленому відпочинку на природі!

Finolhu

Відправляйтеся на відокремленому відпочинку на природі! На мальдівському острові Фінолху на атолі Баа в курортному готелі Finolhu гостей чекає дивовижною номер-«бульбашка». Номер-капсула Beach Bubble at Finolhu Maldives на пустельній мілини передбачає, що вдень ви будете насолоджуватися купанням в океані, ввечері - морепродуктами, приготованими на барбекю, а вночі - видом на чудово яскраве зоряне небо.

«Beach Bubble» розташований у відокремленій частині 1,5-кілометрової піщаної смуги Fish & Crab Shack далеко від шуму і інших частин острова. Номер являє собою прозору надувну палатку в формі міхура, яка оточує розкішний готельний номер. Створена з надміцної високотехнологічної поліефірної тканини новаторська бульбашкова намет Eye In The Sky пропонує повністю водостійкий, захищений від ультрафіолету кокон з клімат-контролем, який пропонує гостям унікальне занурення в природу.

Від зручному ліжку з балдахіном і великого крісла з підлокітниками гості можуть відпочити під зірками, слухаючи старовинні записи. Пузир оснащений кондиціонером і навіть має Wi-Fi. У сусідньому непрозорому бульбашці знаходиться ванна кімната, в яку можна потрапити через двері з блискавкою з центрального бульбашки.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Мальдіви #Фінолху #Баа #Finolhu #BeachBubble #відпочинокнаМальдівах #Мальдівскіострови #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv