Парк Марії Луїзи в Севільї, Іспанія!

Парк Марії Луїзи

Парк Марії Луїзи в Севільї, Іспанія!

Парк Марії-Луїзи - головний міський парк Севільї, розташований уздовж мальовничої набережної річки Гвадалквівір. Парк, створений протягом 1911-1929 років в рамках підготовки до Іберо-Американської виставці, є не тільки самим головним, він також найбільший і красивий парк Севільї.

Парк Марії Луїзи приваблює мандрівників з усього світу своїми гарними алеями і цікавими куточками, і як великий Ботанічний сад. Головними об'єктами парку Марії Луїзи є два павільйони, які збереглися ще з часів виставки. В даний час тут розташовуються Музей народних мистецтв та ремесел, а також Археологічний музей Севільї.

На території парку встановлено кілька пам'ятників, найвідомішими з яких є монументи Густаво Адольфо Беккеру і Мігелю Сервантесу. Крім того, тінисті алеї парку обрамляють акації, олеандри, кипариси, в'язи і апельсинові дерева. Окремі ділянки обмежені живими огорожами, є кілька розаріїв і квіткових посадок.
Дивовижний севільський парк являє собою неймовірно затишне і гарне місце, яке давно вже стало улюбленим куточком відпочинку!

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Іспанія #Севілья #ParquedeMariaLuisa #ПаркМаріїЛуїзи #головнийміськийпаркСевільї #річкаГвадалквівір #Sevilla #Espana #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv