Перший іспанська готель мережі Anantara Hotels Resorts & Spas в Андалусії!

Anantara Villa Padierna Palace Benahavis Marbella Resort

Перший іспанська готель мережі Anantara Hotels Resorts & Spas з'явився в Андалусії. Курортний готель Anantara Villa Padierna Palace Benahavis Marbella Resort в стилі палаццо знаходиться серед просторих пагорбів з видом на Середземне море. Готельний комплекс в палацових інтер'єрах пропонує гостям першокласний сервіс, смачні страви на будь-який смак, вишукані номери, спа-центр Anantara Spa з сучасними практиками оздоровлення, різноманітність розваг і послуг для чудового відпочинку.

На курорті Anantara Villa Padierna Palace більше 1200 оригінальних творів мистецтва - картини, скульптури і артефакти різних жанрів представлені як в різних приміщеннях курорту, так і в квітучих садах. На всіх віллах і в багатьох номерах є приватні тераси з видом на поля для гольфу і море. У ясну погоду на горизонті можна побачити марокканські гори Атлас.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Іспанія #Андалусія #AnantaraVillaPadiernaPalace #новийготель #туривІспанію #відпочиноквІспанії #готеліІспанії #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv