Проспект Авеніда Нуеве-де-Хуліо в Буенос-Айресі!

Проспект Авеніда

Проспект Авеніда Нуеве-де-Хуліо в Буенос-Айресі!

А Ви знали, що в тільки Аргентині можна побачити найширшу вулицю планети? Проспект Авеніда Нуеве-де-Хуліо знаходиться в столиці країни - Буенос-Айресі. Вулиця починається в кілометрі на захід від мальовничій набережній затоки Ріо-де-ла-Плата, тягнеться від району Ретіро до південної частини Буенос-Айреса, до станції Конститусьон.

Будівництво проспекту і численних розв'язок тривало протягом кількох десятиліть, проте в підсумку вийшла напрочуд гарна вулиця шириною цілих 110 метрів! Проспект Авеніда Нуеве-де-Хуліо отримав свою назву на честь Дня незалежності Аргентини, який відзначається 9 липня.

У кожному напрямку проспект розділений на сім смуг! Рух тут досить інтенсивний, так що стільки широка вулиця дозволила владі міста впоратися з частиною транспортних проблем. Звичайно, перехід такого широкого проспекту займає кілька хвилин, так що зараз інженери працюють над проектом будівництва підземних переходів, покликаних полегшити життя місцевих жителів.

Проспект оточений високими деревами, висадженими між окремих смуг і вздовж узбіч. З висоти пташиного польоту проспект Авеніда Нуеве-де-Хуліо здається широкою смугою, що розділяє скупчення високих будівель міського центру.

Визначною ширина проспекту доповнена численними пам'ятками. Тут розташовані будівля французького посольства, визнане архітектурним шедевром, площа Республіки з величезним обеліском, театр «Колон», площа «Конституції» з однойменною станцією, пам'ятник Дон Кіхоту, кілька кінотеатрів і магазинів.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#ЛатинськаАмерика #Аргентина #БуеносАйрес #АвенідаНуеведеХуліо # самаширокавулицяпланети #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv