Рисові тераси Му Кан Чай

Му Кан Чай

Рисові тераси Му Кан Чай - чудове панорамне місце. Красиві рисові схили навіть часто включають в списки найкрасивіших місць світу.

Тераси Му Кан Чай створили люди кілька століть назад через велику кількість гір і пагорбів, якими вода стікала по крутих схилах вниз і не встигала полити рослини, роблячи місцеві гори непридатними для сільського господарства. В ті часи жителі північної провінції В'єтнаму вирубали в горах величезні ступені, де тепер вирощують рис і чай.

Створені жителями «пороги», на яких висаджується рис, створюють горизонтальну площину, одночасно затримуючи воду, що сходить з вершин вниз по схилах. Так і виникли унікальні рисові поля Му Кан Чай. Чудові вигини терас не тільки не порушують гармонію природних ландшафтів, а навіть стали їх прикрасою.

У різні пори року рисові поля виглядають по-різному і часто змінюють забарвлення від яскраво-зеленого спочатку, золотисто-жовтого під час цвітіння і навіть коричневого при дозріванні. У будь-якому сезоні цей пейзаж гарний і мальовничий, але особливо прекрасний він в період цвітіння рисових полів з вересня до початку жовтня.

Насолоджуємося світом онлайн!

Будьте здорові, мийте руки і залишайтесь вдома!

З повагою та турботою,

компанія Роза Вітрів

#подорожіонлайн #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv