Розкішний відпочинок в новій резиденції The Strand Residence на Балі!

he St. Regis Bali Resort

Розкішний відпочинок в новій резиденції The Strand Residence на Балі! Легендарний курорт The St. Regis Bali Resort представляє нову резиденцію The Strand Residence. Єдина приватна резиденція в Нуса-Дуа з прямим доступом до власного білосніжного пляжу курорту дарує витончену розкіш і найвищий рівень комфорту.

У новій двоповерховій резиденції чекає гостей просторий інтер'єр з грандіозним фойє, високі стелі, підлога з червоного дерева, широкі дерев'яні віконниці, а також витончене і стильне меблювання. Вишуканий і в той же час функціональний дизайн простежується в кожній деталі. Елегантна обідня, а також оформлена мармуром і деревом барна зони сприяють безтурботному і приємному відпочинку гостей. У кожній з трьох спалень нової резиденції є шикарне king-size ліжко і власна ванна кімната.

The Strand Residence, загальною площею 966 кв.км., є ідеальним місцем як для великої родини, так і для закоханих пар. На території серед тропічного саду резиденції також є власний басейн з видом на океан і альтанка для відпочинку в традиційному балійскому стилі.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https:www.rozavitriv.com

АВІАКВИТКИ: https:www.travelolife.com

#Балі #TheStrandResidence #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv