Різдвяна Рогашка Слатіна в обіймах справжньої зимової казки!

Різдвяна Рогашка Слатіна

Різдвяна Рогашка Слатіна в обіймах справжньої зимової казки! Щороку напередодні Різдва на головній площі цього маленького словенського міста панує справжня атмосфера свята і чарів. Тут з 7 грудня по 5 січня працює фантастичний різдвяний ярмарок, який дарує гостям і жителям найпозитивніші емоції і гарний настрій!

Словенський курорт Рогашка Слатіна відомий як оздоровчий і SPA напрямок і щорічним грудневим дійств в новорічні канікули. Святковий ярмарок під назвою "Кришталеве село" пропонує гостям курорту яскраві і вражаючі активності: різдвяний каток, танці, файєр-шоу, зону з гарячою їжею і напоями, а також сувенірні павільйони. Всі гості зможуть познайомитися зі словенською культурою і національними ремеслами.

Міський ярмарок назвали Кришталевим селом, мабуть, через знамените скляне виробництво, розташоване в місті. У 1926 році на території Рогашки був заснований один з найбільших в Європі заводів з виготовлення виробів з кришталю.

Рогашка Слатіна стане ідеальним напрямком, щоб відновити сили, зміцнити здоров'я, відволіктися від повсякденної суєти і зарядитися яскравими незабутніми враженнями! Крім того, для всіх бажаючих зустріти новорічну ніч в Рогашке Слатине на території готелів будуть організовані святкові банкети, в програмі яких жива музика, виступи артистів, феєрверк і фаєр шоу.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Словенія #Рогашка #різдвяніярмарки #РогашкаСлатіна #РіздвовСловенії #туривСловенію #відпочиноквСловенію #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv