Різдвяний дух в затишному французькому місті Кольмар!

місто Кольмар

Затишне французьке місто Кольмар в Ельзасі перед Різдвом стає казково прекрасним. У 2019 кольмарскі ярмарки чекають гостей з 22 листопада по 29 грудня. Відкрито шість ярмарків, кожна з яких представляє собою маленьке село з привітними господарями - торговцями і майстрами. Ярмарки Кольмара вважаються найкрасивішими у Франції.

Фахверкові будівлі старого центру, оповиті яскравими гірляндами, нагадують пряникові будиночки і доповнюють їх чудові ошатні ялинки, ніби світ чудес. Тут свято бережуть і шанують старі традиції гостинності. Усюди пахне спеціями, випічкою і гарячими напоями!

Різдвяний ярмарок у Кольмарі, що складається з шести великих базарів, привертає увагу безліччю розваг:

  • У передріздвяний період відкривається фестиваль Magie de Noel a Colmar - «Чари Різдва Кольмара», за звичаями якого прикрашаються всі будинки і прилавки.
  • Щодня ввечері в центрі проводиться динамічне світлове шоу - Magie des Lumieres. Ілюмінації огортають фасади старовинних будинків, злітають вгору і тануть в небі.
  • На площах проходить велика концертна програма Colmar chante Noel - «Кольмар співає Різдво», в рамках якої виступають дорослі і дитячі хори, оркестри, духовий ансамбль місцевої консерваторії.
  • На краю парку Марсове Поле відкривається каток площею 800 м² з нічним освітленням, каруселями, баром і поїздом «Різдвяна гусениця».
  • На площі Place des Dominicains встановлять 60 дерев'яних будиночків. Тут, біля підніжжя церкви Домініканців з чудовими справжніми вітражами XV століття, відбудеться відкрита виставка ремісничого мистецтва Ельзасу.
  • На Соборній площі в цьому році вперше відкриється новий різдвяний базар Кольмара - Le Marche gourmand (Ринок гурманів), присвячений гастрономії, ельзаській кулінарії і високій кухні.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Франція #Кольмар #різдвяніярмарки #Ельзас #РіздвовКольмарі #туридоФранції #відпочинокуФранції #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv