Різдво в Парижі - найголовніше, улюблене, чарівне свято!

Різдво в Парижі

Різдво в Парижі - найголовніше, улюблене, чарівне свято. Багатолюдне, елегантне і романтичне місто з листопада вбирається в різдвяне оздоблення. Паризькі святкові базари починають працювати задовго до Різдва. У 2019 сезон les marches de Noel відкрився 16 листопада.

З 24 листопада до 6 січня працюватиме ринок Magie de Noel aux Tuileries. Територія базару розтягнеться від Великого палацу до Площі Згоди. На еспланаді Тюїльрі встановлять 120 торгових шале, побудують десяток атракціонів. У центрі королівського парку заллють каток площею 1400 м2. На площі Згоди буде крутитися колесо Огляду. На ярмарку Тюїльрі встановлять найбільшу святкову ялинку Парижа. У вихідні тут працюватиме безкоштовна театр, а 24-25 грудня відвідувачі ринку побачать диво: що летить по небу Санта-Клауса в сяючих санях, запряжених оленями.

З 15 грудня і до закінчення святкового сезону буде працювати Міжнародна Різдвяна село на Марсовому полі. Ярмарок займе територію від Ecole Militaire до Ейфелевої вежі, а садах Трокадеро встановлять понад сто наметів. На вулиці смажать каштани і розливають глінтвейн. Під Ейфелевою вежею в цьому році знову відкриється каток площею 300 м2.

Le marche de la Defense в однойменному кварталі Дефанс, у Великий арки буде працювати з 21 листопада по 29 грудня. Це найпросторіша і розкішна паризька ярмарок, на території якої в 13 000 м2 встановлюють три сотні кіосків-шале, ставлять найвищу ялинку, будують два великих шатра для торгівлі ремісничими товарами і для ресторану Chalet Savoyard.

Різдвяний ярмарок Монмартра проходить з початку грудня до 2 січня на площі абат. Це одна з найчарівніших і атмосферних ярмарків, нак якої щорічно ставлять гарну ялинку, запалюють ошатну ілюмінацію, будують два десятка затишних дерев'яних шале.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Франція #Париж #різдвяніярмарки #РіздвовПарижі #туридоФранції #відпочиноквПарижі #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv