Найкрасивіші каньйони світу!

Каньйон

Найкрасивіші каньйони світу! Каньйони - одні з найдивовижніших природних явищ, в незвичайний ландшафт яких можна закохатися з першого погляду.

Каньйон - це природне утворення, що виникло під впливом природних сил. Основна маса каньйонів утворена в місцях протікання річок, в річкових долинах, які оточені рядом високих скель. Найбільш вражаючими з них вважаються:

  • Чаринський каньйон, Казахстан. Каньйон входить до складу національного парку, на території якого археологи досі продовжують знаходити останки найдавніших представників тваринного світу.
  • Каньйон Ваймеа, Гавайські острови. Історія його походження нерозривно пов'язана з вулканом, який спровокував утворення величезного провалу.
  • Каньйон Колка, Перу. Він по праву вважається найглибшим у світі. Його глибина в деяких місцях досягає 3400 метрів.
  • Каньйон річки Блайд, ПАР. Він входить до складу Драконових гір і входить до переліку об'єктів природного походження.
  • Глен Каньйон, США. Червоно-оранжевий пісковик, який лежить в основі каньйону, надає цьому грандіозному місцю особливий шарм. Тут є і скелясті виступи, і глибокі печери, і пагорби, частина яких ховається під водою.
  • Каньйон Антилопи, США. Ущелини химерних форм, незвичайна колірна гамма скелястих виступів, яка чимось нагадує шкуру благородної антилопи - все це зробило каньйон неповторним і унікальним місцем.
  • Гранд-Каньйон, США. Це одне з найкращих творінь природи, що є повноцінним парком національного значення.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#каньйонисвіту #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv