Сицилія - острів зі своїм неповторним колоритом і італійською перчинкою!

sicily

Сицилія - острів зі своїм неповторним колоритом і італійською перчинкою!

Один з найкрасивіших островів в Італії розташувався на площі 25 708 км² і омивається трьома морями - Іонічне, Середземне і Тірренське. Сицилія, як найбільший острів Середземного моря, має чудові піщані пляжі, відокремлені бухти і затоки в оточенні унікальних скель, величні гори і долини, що потопають у зелені оливкових гаїв і цитрусових садів.

Під ласкавим сонцем Італії на південному узбережжі Сицилії переважають довгі пляжі з піску або гальки, в той час як в північній частині острова вони невеликі, скелясті і дуже мальовничі. М'який золотистий пісок змінюється дрібною галькою, булижники - вулканічною лавою, розмеленої часом в чорний пил.

Сицилія ідеально підходить для молодіжного та сімейного відпочинку. На острові можна зайнятися будь-якими видами спорту - серфінг, дайвінг, гольф, ранкові пробіжки і багато інших активностей. З дітьми можна відправитися в один з розважальних парків або аквапарк, а ось любителям шопінгу припаде до душі величезний асортимент магазинів і ринків, особливо у великих містах острова.

Тут збереглася велика кількість величних пам'ятників архітектури та історії, безліч природних пам'яток, а також таємничі легенди. Сезон на Сицилії - круглий рік, і все буде залежати від цілей, але найоптимальніший час для відпочинку - травень, червень, вересень, жовтень і листопад.

На Сицилії ви відчуєте морський бриз трьох морів, цитрусовий аромат, поринете в неповторний сицилійський колорит і зможете насолодитися чудовими винами.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Італія #Сицилія #Палермо #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv