Сучасне місто-курорт Ель Гуна в Єгипті!

Ель Гуна

А Ви знали, що на узбережжі Червоного моря в Єгипті розташований - сучасне місто-курорт Ель Гуна - Єгипетська Венеція? Так, так - прибережна зона складається з безлічі островів, розділених каналами. Звідси і схожість з Венецією. На гондолах тут навряд чи поплавати, а ось на яхті або катері цілком можна. Острови пов'язані один з одним кам'яними містками.

Ель Гуна зовсім недавно була нічим не примітною пустелею, але з'явилися люди, які побачили чималий потенціал цього місця. У 1989 році було вирішено організувати тут курорт, який не поступається за красою знаменитим Шарм-ель-Шейху і Хургаді. Ель Гуна, розташована на території 36 км2, поки поступається їм за розмірами, але в майбутньому здатна потіснити інші єгипетські курорти, так ка будівництво готелів, приватних вілл і туристичної інфраструктури ведеться бурхливо.

Ель Гуна знаходиться в 25 кілометрах на північ від Хургади на березі Червоного моря. Піщаний пляж простягається на 10 км, і до нього легко дістатися з будь-якої частини міста. Затишний, спокійний, затиснутий між пустелею і морем, містечко Ель Гуна схожий на картинку і притягує ідеальним відпочинком. І готелі, і вілли морського курорту витримані в єдиному архітектурному стилі і гамі. У готелях прекрасно поєднується європейський і східний стиль, а також новітні технології. У центрі Ель Гуни лежить острів Кафр, де розташувалися кафе і ресторани, магазини і школа, кінотеатр і дискотеки. У місті також знаходиться невеликий музей 1996 року.

Крім звичайного пляжного неробства, в Ель Гуні можна пограти в теніс і навіть гольф. Зробити занурення з аквалангом і насолодитися підводними красотами Червоного моря. Відправляйтеся на сафарі в пустелю або зійдіть на дно Червоного моря в невеликому підводному човні. Ель Гуна славиться водним туризмом, і особливо дайвінгом. Це єгипетська область для дайвінгу, яка пропонує безліч затонулих кораблів, незаймані коралові рифи і барвисту морське життя. Всім дайверам сподобається досліджувати безліч місць для дайвінгу.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Єгипет #ель_гуна #дайвінг #курортиєгипту #відпочиноквєгипті #туривєгипет #пляжнийвідпочинок #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv