Старе місто Братислави!

Старе місто Братислави

Старе місто Братислави!

Не складно здогадатися, що тут зосереджено більшість історичних пам'яток і визначних пам'яток. Старе місто Братислави, як і в багатьох інших європейських містах, розташоване в самому серці словацької столиці. Західна частина населеного пункту представлена ​​горбистою поверхнею, там розташований замок, посольства різних країн. А східна ділянка Старого міста є історичним і адміністративним центром. Найвідоміші знаходяться на Головній площі (Hlavné námestie) словацької столиці.

На території зосереджена велика кількість старовинних будівель, пам'ятники, фонтани і церкви, безліч готелів з ресторанами: Михайлівські ворота, Лаврентійські, Видріцкі і Рибальські ворота, а також пам'ятник французькому солдату, пам'ятник Чумілу або Чоловік за роботою, пам'ятник міському божевільному в Братиславі, пам'ятник Папарацці, собор святого Мартіна, церква Святої Єлизавети, костел Святої Трійці, церква капуцинів святого Стефана, церква францисканців, Стара ратуша, Словацька філармонія і Словацький національний театр, архієп Скопский палац Братислави.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Словаччина #Братислава #СтаремістоБратислави #Михайлівсківорота #Стараратуша #Hlavnenamestie #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv