SUNRISE Remal Resort - новинка в Шарм-Ель-Шейху

Єгипет

У сімействі SUNRISE Resorts and Cruises поповнення - SUNRISE Remal Resort в Шарм-Ель-Шейху. Готель відкрив свої двері для гостей 20 серпня і радує чудовим сервісом і гостинністю. Не пропустіть фантастичні види пустелі, гір і бірюзових вод затоки Акаба.

Дослідіть цей відокремлений оазис посеред мальовничої пустелі Шарм-ель-Шейха і його гір, з просторими сімейними номерами, величезним басейном для дайвінгу та доступом до пляжу курорту-партнера. Курортний готель SUNRISE Remal Resort, розташований на пологому схилі пагорба серед великих ландшафтних садів, є ідеальним місцем для спокійного сімейного відпочинку або захоплюючих дайвінг-пригод.

Розташування готелю дає вам ідеальний баланс між усамітненням посеред пустелі і вивченням нічного життя міста. Він знаходиться в 10 хвилинах їзди (15 км) від центру міста Неама-Бей і (7 км) від міжнародного аеропорту Шарм-ель-Шейха.

Послуги готелю Ремал Резорт: ресторани, бари, цілодобове обслуговування номерів, басейни, СПА-центр, тренажерний зал, дитячий клуб, безкоштовний Wi-Fi.

SUNRISE - це те, що Вам потрібно!