Танзанія - дивовижний тропічний архіпелаг

Танзанія

Танзанія - дивовижний тропічний архіпелаг. Тут вас чекають десятки пляжів з білосніжним піском і комфортна погода - температура повітря коливається від + 20ºС до + 32ºС протягом року. Сюди приїжджають любителі сафарі, дайвінгу, екстремальних розваг, спокійного пляжного відпочинку, а також для сходження на знамениту гору Кіліманджаро.

Дуже сприятливим періодом для відпочинку в Танзанії вважається літо. Це оптимальний час не тільки для екскурсій, а й для приємного пляжного відпочинку, дозволяючи вдосталь насолодитися теплими прибережними водами і теплими променями сонця. Погодні умови в літньому періоді вважаються самими комфортними за весь рік. Температура повітря по всій країні рідко коли опускається нижче + 25°С. З приходом першого літнього місяця на території країни відкривається не тільки сезон полювання на сафарі, а й сезон риболовлі.

Кухня в Танзанії, в основному, європейська - це спадщина колоніального режиму. Щоб спробувати місцеві страви - потрібно знайти відповідні ресторанчики. Там подають страви з бананів і козлятини, місцеві алкогольні і безалкогольні напої. Найцікавіше, що можна привезти з Танзанії - дорогоцінні камені і витончені дрібнички, вирізані з дерева. Відпочиваючи тут, обов'язково подивіться на дельфінів, вони припливають до берегів, і відвідайте заповідний ліс Хосані, де водяться рідкісні мавпи.

Найкомфортнішим для пляжного відпочинку вважається острів Занзібар. Це острів з білосніжними пляжами, м'якими океанічними хвилями і цікавим місцевим колоритом на березі Індійського океану.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Танзанія #Занзібар #пляжнийвідпочинок #сафарі #острівЗанзібар #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv