Телевежа Східна перлина в Шанхаї!

Oriental Pearl Tower

А Ви знали, що в Шанхаї перебувати оригінальна вежа?

Це телевежа Східна перлина - одна з численних пам'яток, оригінальний зовнішній вигляд і кілька дивовижних оглядових майданчиків якої не залишать вас байдужими.

Вежа Oriental Pearl Tower розташована на невеликому річковому острові Луцзяцзуй в діловому районі Пудун на березі річки Хуанпу, в Шанхаї. Основне її призначення - тілі і радіостанція вишка, а також тут є ресторани, магазини, відмінні оглядові майданчики і невеликий готель. Східна перлина обладнана 6 ліфтами, що рухаються зі швидкістю до 7 метрів в секунду. Крім того, ліфти двоповерхові і вміщають до 50 чоловік одночасно.

Східна Перлина має висоту разом зі шпилем - 468 метрів, висота одного тільки шпиля становить 118 метрів. Архітектурний об'єкт містить 11 сфер різних розмірів. В основному помітні дві з них: нижня, діаметрів 50 метрів і верхня, діаметром 45 метрів. Їх з'єднують три колони, діаметром по 9 метрів кожна.

На шпилі є ще одна сфера - 14 метрів в діаметрі. Вся вежа встановлена ​​на трьох гігантських колонах, що йдуть глибоко в землю. На кожній колоні також є декоративна сфера. Решта 5 куль знаходяться в просторі між трьома колонами, що з'єднують дві найбільші сфери. У них розташовуються 20 готельних номерів готелю Space Hotel.

Насолоджуйтеся розкішшю пам'ятки і дивовижними панорамами Шанхая!

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Шанхай #OrientalPearlTower #СхіднаПерлина #телебашняШанхаю #оглядовиймайданчик #полуострівЛуцзяцзуй #районПудун #SpaceHotel #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv