Термальний курорт Ейн Бокек в Ізраїлі!

Ейн Бокек

Багато хто прагне на відпочинок до Мертвого моря не тільки через його лікувальних характеристик, а для того, щоб просто насолодитися відпочинком, розслабитися і відчути ефект омолодження.

Прекрасним варіантом для релаксу душі і тіла стане термальний курорт - Ейн Бокек! Курорт розташований на березі Мертвого моря. Мертве море - одне з найпопулярніших місць для людей, які страждають шкірними захворюваннями. Своїми чудодійними цілющими властивостями мертве море відомо ще з часів Римської імперії. Величезна концентрація солі і різних мінералів у воді перешкоджає розвитку мікроорганізмів, що зрозуміло з назви моря.

Ейн Бокек зарекомендував себе як лікувально-оздоровчий комплекс, відвідування якого стане незамінним для людей з захворюваннями шкіри, псоріаз, артрит. Крім цього, термальний курорт підходить для позбавлення від ЛОР-захворювань, недуг шлунково-кишкового тракту, суглобів, хребта, органів дихання. В Ейн Бокек вам запропонують курс інгаляцій, сірчаних ванн та інших процедур.

Відпочиваючи і оздоровлюючи на Мертвому морі, після розслаблення на пляжі Ейн-Бокек, можна ще відвідати оазис, національний парк і заповідник Ізраїлю - Ейн Геді, Масада музей, відправитися в сафарі-поїздку по пустелі і подивитися Ізраїль. Познайомитися з культурою Ізраїлю можна на екскурсії, відправившись в Єрусалим, який неодмінно порадує своєю давньою історією і багатоликість.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Ізраїль #термальніджерела #Ейн_Бокек #спакурорт #заповідник_ЕльГеді #лікувальнавода #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісце #rozavitriv