Тихий куточок розкоші: D Maris Bay на турецькому півострові Датча

D Maris Bay

Тихий куточок розкоші: D Maris Bay на турецькому півострові Датча. Нещодавно збудований п'ятизірковий готель розташований у спокійній бухті, в оточенні соснового лісу та гір, на південному заході Туреччини, у мальовничому місці, де Егейське море з'єднується із Середземним. До послуг гостей відкритий та критий басейни, спа-центр та 5 удостоєних «Блакитного прапора» приватних пляжів.

Для гостей відкрито шість ресторанів – The Terrace, Nusr-et, Zuma, La Guérite, Manos та Maris Kitchen, більшість з них є міжнародними брендами та мають філії в інших країнах. Під час перебування в D Maris Bay гості можуть легко поринути у безтурботність у спа-центрі Mytha, який слідує за найновішими трендами у сфері велнесу та краси.

Основний корпус D Maris Bay розташований на пагорбі з панорамним видом на Егейське море, тут обладнано 159 номерів та 37 люксів, включаючи президентський дуплекс, та приватну віллу. Готель D Maris Bay, член асоціації The Leading Hotels Of The World, знаходиться в 120 км від аеропорту Даламан і в 155 км від аеропорту Бодрум. Також на території облаштовано вертолітний майданчик.