Туреччина надихає на ідеальний літній відпочинок

Бодрум

Туреччина надихає на ідеальний літній відпочинок. В арсеналі розкішних готельних комплексів країни є неймовірно стильний і атмосферне готель Susona Bodrum, розташований на березі Егейського моря в Бодрумі. Це четвертний курорт готельного бренду LXR Hotels & Resorts, який входить до складу найбільшої готельної мережі Hilton.
Вас чекає оазис в самому серці Егейського моря і незабутній час з сім'єю або наодинці з коханою людиною. Сама назва Susona відсилає до турецької міфології, зокрема, до русалок, які своїм співом зачаровували моряків. Готель дуже невеликий і затишний - номерний фонд складається всього з 76 кімнат, сьютів і вілл. Всі номери виконані в стилі мінімалізм з білосніжними меблями і панорамними вікнами, з яких відкривається неймовірний вид на Егейське море. На території готелю працюють п'ять ресторанів і барів.
У Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, час зупиняється в чарівній атмосфері Егейського моря. Відкрийте для себе турецький відпочинок із загадковою елегантністю в Susona Bodrum!

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Туреччина #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv