Дивовижне місто Кольмар у Франції!

місто Кольмар

Дивовижне місто Кольмар у Франції! 

Кольмар - мальовниче ельзаське місто в північно-східній частині Франції, на самому кордоні з Німеччиною. Маленьке місто радує прекрасно збереженими старовинними кварталами, які занурюють Вас в середньовіччя. У місті величезна кількість чудових красивих будівель, які були побудовані в Середньовіччі і в період Відродження.

Містечко приваблює своєю незвичайною для Франції архітектурою, в якій дуже помітно вплив сусідньої Німеччини. Акуратні будиночки в стилі фахверк стоять на вузьких вуличках і здається, що в Кольмарі нічого не змінилося за останні двісті-триста років.

Місцевий клімат ідеально підходить для вирощування винограду. Саме в Кольмарі починається знаменита Винна дорога Ельзасу, маршрут, який дозволяє познайомитися з усіма особливостями місцевого виноробства і продегустувати найвідоміші сорти ельзаського благородного напою.

У Кольмарі також можна відвідати один з п'яти музеїв, оцінити можливості залу нової музики, побувати в одному з трьох театрів або двох кінозалів, побачити Будинок голів, побувати в кварталах рибалок і шкіряників. Є тут і великий виставковий комплекс.

Найвідоміший музей міста - Унтерлінден з найбагатшою колекцією предметів мистецтва, а діти будуть в повному захваті від Музею іграшок і моделей поїздів. На Кольмарском ринку завжди можна знайти найсвіжіші ельзаські продукти, а за свіжою випічкою краще відправитися на вулицю Пекарів.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Франція #Ельзасс #Кольмар #будинкивстиліфахверк #Кольмарскійринок #вулицяПекарей #Унтерлінден #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv