Вулиця Ломбард-стріт в Сан-Франциско!

Ломбард-стріт

Вулиця Ломбард-стріт в Сан-Франциско!

А Ви знали, що в Сан-Франциско розташована найбільш звивиста вулиця світу? Вулиця Ломбард-стріт - це дивовижна пам'ятка, створена людськими руками. Здебільшого Ломбард-стріт - це звичайнісінька автодорога.

Однак, ділянку протяжністю 400 метрів розташовано на пагорбі під ухилом 27%. Щоб згладити настільки крутий спуск до більш прийнятних 16%, місцева влада вирішила створити на такій невеликій ділянці цілих вісім поворотів, що і зробило Ломбард-стріт самою звивистою вулицею світу.

Ломбард-стріт входить в усі путівники міста, так що її відвідування є частиною обов'язкової програми знайомства з цікавими куточками Сан-Франциско. Вулиця виглядає вельми незвично також через червоні цеглини, які замінили звичайний асфальт і бруківку.

А вздовж крутих поворотів Ломбард-стріт розташовані симпатичні різнокольорові котеджі, а місцеві жителі розбили клумби на кожному повороті. Найкрасивіші види відкриваються навесні і влітку, коли всі клумби пишно прикрашені квітучими хризантемами.

Для проїзду по Ломбард-стріт офіційно встановлено граничну швидкість пересування - 8 кілометрів на годину. Ломбард-стріт відмінно виглядає на фотографіях і виглядає дійсно оригінально.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#США #СанФранциско #Ломбардстріт #вулицяЛомбардСтріт #LombardStreet #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv