Вацлавська площа - серце казкової Праги!

Вацлавська площа

Серцем казкової Праги заслужено є площа святого Вацлава. Куди б ви не пішли в Празі, все одно, так або інакше, вийдете на Вацлавську площу.

Вацлавська площа вважається центром місцевої міського життя. На площі цілодобово вирує життя, народ неспішно прогулюється по бульвару і відпочиває в численних кафе і ресторанах. По обидва боки бульвару розташовані численні готелі, ресторани, банки, офісні будівлі, а також магазини і бутіки.

У середньовіччя на Вацлавській площі проводилися кінські ярмарки і площа носила назву Кінський ринок. Свою нинішню назву Вацлавська площа отримала лише в 1848 році.

Що є на Вацлавській площі:

  • Один з цікавих пам'яток, який можна побачити в Празі - пам'ятник Святому Вацлаву.
  • Відразу за пам'ятником можна побачити знаменитий будинок Національного музею.
  • Ще одна знаменита будівля - пам'ятник на Вацлавській площі - палац «Корона».
  • У безпосередній близькості від площі можна знайти кілька готелів, які не дивлячись на своє розташування в центрі міста пропонують номери за низькими цінами.
  • Уздовж Вацлавській площі зосереджені незліченні магазини одягу, взуття та сувенірів, торгові центри. На ній знаходиться знаменитий Luxor - найбільший книжковий магазин в чеській столиці.
  • Для меломанів обов'язковим для відвідування місцем є музичний магазин Bontonland Megastore в торговому центрі Koruna.
  • Гастрономічне розмаїття приваблює туристів не менше: безліч ресторанів з ситної чеської та універсальної європейською кухнею, практичні фастфуди і романтичні кафе. Популярні місця: Café Svatého Václava, Plzeňská Rychta; легендарна пивна Výtopna - та сама, з паровозиками; молодіжний Zombie Bar.
  • Взимку на Вацлавській площі проходить різдвяний ярмарок - друга за масштабом в Празі.

Вацлавська площа - пам'ятне місце не тільки для кожного жителя Чехії, але і для гостей.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Чехія #Прага #Вацлавскаяплощадь #туривПрагу #туривЧехію #відпочиноквЧехії #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv