Веганський фестиваль Vegan Food Festival у Дубаї!

Vegan Food Festival

Веганський фестиваль Vegan Food Festival у Дубаї! Весь січень на Expo 2020 у Дубаї буде присвячений веганству, усвідомленому споживанню та рослинній кухні, яка стала одним із основних гастрономічних трендів 2021 року.

Ініціатива орієнтована на гостей, що повністю відмовилися від продуктів тваринного походження і на тих, хто хоче урізноманітнити свій раціон і спробувати щось нове. Vegan Food Festival запропонує відвідувачам велику різноманітність страв як близькосхідних, так і європейських.

На новому майданчику Festival Garden, розрахованому на проведення фуд-фестивалів та інших заходів з 14 по 30 січня, в рамках Expo 2020 пройде перший у регіоні веганський фестиваль Vegan Food Festival. Створюватимуть настрій діджеї, також відкриється ринок із фермерськими товарами, пройдуть майстер-класи та лекції шеф-кухарів.

Крім фестивалю Vegan Food Festival, у січні на Expo 2020 будуть присутні три провідні веганські ресторани Великобританії: Biffs, Holly Carrot і Temple of Seitan. Вони стануть учасниками різноманітних колаборацій із місцевими гастрономічними брендами.