Велнес-відпочинок на новому курорті One & Only Portonovi в Чорногорії!

Portonovi

Велнес-відпочинок на новому курорті One & Only Portonovi в Чорногорії! Курорт класу ультра-люкс стане першим готелем бренду One & Only в Європі і самим модним напрямком для відпочинку на Адріатичному узбережжі. One & Only Portonovi розташований в прекрасній і недоторканій Которской Бухті в оточенні величних гір (у внесеній до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО Которскій затоці). Власний піщаний пляж курорту складе конкуренцію кращим пляжам Середземноморського узбережжя.

Вражаючий за розмірами Portonovi з грандіозними фасадами, величними колонадами, впізнаваними червоними теракотовими дахами, садами, критими і відкритими басейнами відображає архітектурний стиль венеціанських палаццо.

Серцем курорту є інноваційний спа-комплекс Chenot Espace, який стане частиною неймовірно розкішного One & Only Portonovi. Chenot Espace - перший в своєму роді wellness-комплекс для гостей, бажаючих вести більш активний, здоровий і збалансований спосіб життя. Спа-комплекс запропонує гостям науково-розроблені процедури, спрямовані на зміцнення здоров'я і життєвих сил.

Відвідування Chenot Espace на курорті One & Only Portonovi допоможе гостям зрозуміти, що впливає на старіння їхнього організму, як поліпшити загальний стан і самопочуття, збільшуючи, тим самим, його життєздатність. Після проходження консультації та високотехнологічної діагностики організму під контролем кваліфікованих лікарів, гості отримають індивідуально підібрану програму, куди входять рекомендації по харчуванню, детокс-меню, розклад фізичних занять, персоналізовані спа-процедури, а також знімають стрес види відпочинку і не тільки.