Зустрічайте новинку - готель Роберта де Ніро!

готель Роберта де Ніро

Зустрічайте новинку - готель Роберта де Ніро!

У Барселоні в районі Ешампле відкрився готель Nobu Hotel Barcelona 5 *. Це готель Роберта Де Ніро і іспанської мережі Selenta Group. Він знаходиться в декількох хвилинах ходьби від Площі Іспанії, жвавій вулиці Рамбла і головного залізничного вокзалу.

Готель розташувався в діловому центрі Барселони, об'єднавши риси динамічно розвивається європейського міста з розміреним укладом життя. У дизайні Nobu Hotel Barcelona відбивається традиційне японське мистецтво кінцугі, а в оздобленні стін і стель застосували осколки кераміки, як данину спадщини Гауді.

Найближчим часом в готелі також відкриється оздоровчий центр з тренажерним залом, просторий SPA-центр і тераса ресторану Kozara для обідів на відкритому повітрі. Крім того, в очікуванні відкриття також перший в Барселоні ресторан імперії Nobu, який розташується в готелі на верхньому поверсі з чудовими панорамами міста. У меню будуть представлені як легендарні хіти, на кшталт чорної тріски з місо, так і абсолютно нові смакові поєднання, створені під впливом традицій іспанської кухні.

Відчуйте себе знаменитістю в готелі Nobu Hotel Barcelona!

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Іспанія #Барселона #новийготельРобертадеНіро #NobuHotelBarcelona #туривІспанію #відпочиноквБарселоні #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv