Вище неба. Ain Dubai by Dubai Holding - найбільше колесо огляду

Ain Dubai

Вище неба. Ain Dubai by Dubai Holding - найбільше колесо огляду. Пам'ятка відкриється в Дубаї 21 жовтня. Це найбільше колесо огляду в світі - Ain Dubai, висота якого становить понад 250 метрів. Воно розташоване на острові Блууотерс, недалеко від пристані для яхт в Дубаї, ОАЕ. 

Ain Dubai пропонує різні варіанти дозвілля: розкішні кабіни для проведення весільних церемоній і вечірок; сімейні кабіни і капсули для романтичних побачень. Всього в розпорядженні гостей більше 19 варіантів декорованих кабінок в трьох основних категоріях: оглядові, для заходів та приватні. Відвідувачі колеса огляду зможуть проїхати або одне повне коло, яке займе близько 38 хвилин, або два кола - близько 76 хвилин.

Відкрийте для себе новий спосіб побачити Дубай - з висоти 250 метрів! Новинка пропонує унікальні види на знамениті визначні пам'ятки Дубая з закритих кондиціонованих кабін, а також величезний вибір розваг, які змусять вас повертатися знову і знову! Колесо огляду в самому серці острова Bluewaters стане прекрасним доповненням резиденцій, готелів, ресторанів і розважальних комплексів.