Зимовий Единбург, кашемір і віскі в Rocco Forte!

Зимовий Единбург

Зимовий Единбург, кашемір і віскі в Rocco Forte!

У готелі діють зігріваючі, зимові пропозиції для гостей: прогулянки по Единбургу, подорож за кашеміром і дегустація віскі.

Консьєрж готелю запропонує індивідуальні пішохідні маршрути по місту, розроблені за рекомендаціями генерального директора готелю The Balmoral. Ці маршрути прокладені по мальовничими вуличками - від історичної Королівської милі до Нового міста. Крім того, гості можуть замовити одну з екскурсій в супроводі гіда, можуть відправитися на одноденну екскурсію в Гленко і взяти участь в майстер-класі з пейзажної фотографії.

Для гостей номерів люкс в готелі діє пропозиція пройтися по місту в черевиках Hunter Wellington Boots, в рамках нового партнерства готелю The Balmoral і британського бренду Hunter. А ще The Balmoral запрошує в подорож Cashmere and Tartan Trail до кордонів Шотландії, де виробляють кашемір і тканини з традиційним шотландським візерунком. Тут базується і компанія Johnstons of Elgin - ткачі королівського двору.

В рамках проекту від The ​​Balmoral і The Fireside Whisky Experience гостям запропонують продегустувати віскі з різних регіонів Шотландії, а під час Afternoon Tea Masterclass познайомлять з традиціями полуденного чаювання.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Шотландія #Единбург #RoccoForte #TheBalmoral #CashmereandTartanTrail #TheFiresideWhiskyExperience #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv