Зимовий курорт Паландокен у Туреччині!

Паландокен

Зимовий курорт Паландокен у Туреччині!

Паландокен - один з найкращих гірськолижних курортів у Туреччині. Це наймолодший турецький курорт, активно розвивається в останні роки. Він знаходиться на однойменній горі поруч з кордоном Вірменії. Всього в чотирьох кілометрах від курорту розташоване місто Ерзурум, засноване в 415 році. Зона катання гірськолижного курорту розташовується на висоті 2200-3176 метрів. Гірськолижний сезон триває з середини грудня по квітень, але найбільш сприятливий час для катання - січень-березень.

У зімовий період тут проходять рясні снігопади, і глибина снігу іноді сягає трьох метрів. У Паландокені отримають радість від катання як початківці лижники, так і професіонали. Снігові гармати і ратраки працюють на всіх трасах. Загальна протяжність трас Паландокена - 40 км, включаючи 22 гірськолижні траси:

Сині траси - 8.

Червоні траси - 8.

Чорні траси - 2.

Позатрасове катання - 4.

Курорт пропонує гостям розміщення в висококласних готелях по системі "все включено". Деякі готелі мають власні підйомники, користування якими теж входить в цю систему. Для малюків організована школа, де працюють професійні інструктори.

Катання на курорті запам'ятається своєю різноманітністю і місцевим колоритом!

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Турція #Паландокен #Ерзурум #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv