Murano Porto Montenegro

Святкова вечеря в ресторані Murano Porto Montenegro!

Святкова вечеря в ресторані Murano Porto Montenegro! Розкішний ресторан запрошує гостей на святкування Різдва та Нового року 2022. Ресторан знаходиться в головному корпусі Regent Porto Montenegro, який зветься «Венеція». Напередодні Нового року, увечері 31 грудня, на всіх гостей чекає розкішна святкова вечеря з живою музикою.

Дізнатися більше
Boutique Hotel La Roche - ідеальне місце для особливих моментів

Відновіть енергію в Spa готелю Boutique Hotel La Roche

Всередині тижня все, що вам потрібно, це чудова спа-процедура, щоб відновити енергію. В оздоровчому центрі бутік-готелю Boutique Hotel La Roche Тівата є спа-салон, сауна і хаммам. Спа-центр представляє собою поєднання краси, розслаблюючої атмосфери та незабутніх вражень.

Дізнатися більше
Чорногорія

Дивовижна Чорногорія з безліччю пляжів!

Дивовижна Чорногорія з безліччю пляжів! Маленька і доброзичлива Чорногорія на Адріатичному узбережжі володіє величезною кількістю комфортних пляжів. В її володіннях 177 пляжів. Всі вони дуже різні: від дрібного піску на півдні до штучних бетонних платформ на північному заході узбережжя.

Дізнатися більше
Тіват

Летимо в Чорногорію! Прямий переліт в Тіват з Києва і Дніпра!

Летимо в Чорногорію! Прямий переліт в Тіват з Києва і Дніпра! Тіват розташований на березі Бока-Которської затоки на півострові Врмац мальовничого узбережжя Адріатичного моря. Це сонячне, потопаючє в зелені місто Чорногорії приваблює гостей з усього світу добре розвиненою туристичною інфраструктурою, м'яким кліматом, чистим і теплим морем, мальовничою природою та історичними пам'ятками.

Дізнатися більше
Portonovi

Велнес-відпочинок на новому курорті One & Only Portonovi в Чорногорії!

Велнес-відпочинок на новому курорті One & Only Portonovi в Чорногорії! Курорт класу ультра-люкс стане першим готелем бренду One & Only в Європі і самим модним напрямком для відпочинку на Адріатичному узбережжі. One & Only Portonovi розташований в прекрасній і недоторканій Которской Бухті в оточенні величних гір.

Дізнатися більше
  • 1
  • 2
  • 3