MQ Libelle

Оглядова тераса MQ Libelle на даху музею Леопольда

Навесні 2020 року найкрасивіша культурна тераса у Відні відкриється на даху музею Леопольда. У віденському Музейному кварталі з'явиться новий культурний арт-простір MQ Libelle ( «Стрекоза»), а також оглядова тераса на даху музею Леопольда, яка відкриється 21 квітня 2020 року.

Дізнатися більше
Swarovski Kristallwelten

Музей кристалів Swarovski в Ваттенсе!

А ви знали, що в Австрії знаходиться музей Swarovski? Дивовижний Swarovski Kristallwelten розташований в Ваттенсе, в 15 кілометрах від Інсбрука, на місці першого заводу Даніеля Сваровскі. Музей кристалів створений в 1995 році до 100-річного ювілею фірми Swarovski. Це унікальне і чарівне місце спроектував мультимедійний художник Андре Хеллер.

Дізнатися більше
різдвяні базари

Різдвяний період - найромантичніший час і для всіх австрійців!

Відень перетворюється в очікуванні Різдва: розквітає вогнями ілюмінації, наповнюється звуками урочистих гімнів і вальсів, запахами глінтвейну, пуншу і брецелів. І весь передріздвяний період працюють різдвяні базари, більшість з яких закривається 26 грудня. Але є парочка віденських передноворічних ярмарків, відкритих до 6 січня.

Дізнатися більше
міська вежа Інсбрука

Міська вежа Інсбрука - оглядовий майданчик Тіролю!

Це справжня улюблениця місцевих жителів і вельми цікаве містечко для туристів. З вершини Міський вежі відкривається у чудовий вид - перед вами у всій своїй красі постають маленькі будиночки і незрівнянні альпійські пейзажі.

Дізнатися більше
Інсбрук

Альпійське Різдво в казковому Інсбруку!

На тлі гірських засніжених вершин в блиску гірлянд Інсбрук зустрічає гостей і жителів різдвяним настроєм. В атмосфері свята в альпійському місті до 06.01.2020 проходять шість головних різдвяних ярмарків.

Дізнатися більше
  • 1
  • 2